Sapun natural, parfum solid natural, exfoliant. Produse cosmetice 100% naturale.


Produse cosmetice 100% naturale. Sapun natural, exfoliant, parfum solid, creme pentru ingrijirea tenului si corpului -
apasati aici

Pagini

marți, 19 octombrie 2010

Aburi pentru ten

sursa fotografiei
sursa fotografiei

sursa fotografiei

Pentru a avea un ten curat si hidratat, aburii sunt magici. Exista mai multe cai de a beneficia de un tratament cu vapori.

Cel clasic. Un vas de apa cu apa fierbinte, plante (sau ulei esential) si un prosop.

Sau folosirea unei saune faciale.

Sauna faciala, ca si clasicul vas de apa cu infuzie de plante si prosop, are rolul de a deschide porii, de a stimula circulatia sangvina si de a indeparta celulele moarte. Indicat este sa fie utilizata 1-2 ori pe saptamana.

Inainte de tratamentul cu aburi se aplica un unt/ulei/crema hidratanta pe zonele cu piele sensibila, din jurul ochilor si deasupra buzei superioare.

Dupa folosirea saunei faciale, se clateste tenul cu apa pentru a inlatura impuritatile, se aplica un exfoliant, apoi masca, iar la sfarsit se hidrateaza tenul cu uleiul sau crema preferata.

Efectul tratamentului este vizibil imediat. Un ten revigorat!

Contraindicatii: persoanele care au un ten foarte sensibil nu ar trebui sa foloseasca sauna faciala mai mult de o data pe luna, cei care sufera de afectiuni ale tenului ar trebui sa se fereasca de acest tratament si sa discute cu medicul in prealabil.

2 comentarii:

  1. Am vazut la Diana Bobar strugurel de buze. Lansezi si gasma pt buze? ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, vor fi trei balsamuri pentru buze plus cateva produse care au fost avizate de Ministerul Sanatatii inca din primavara. Ma stradui sa apara cat mai curand :)

    RăspundețiȘtergere