Sapun natural, parfum solid natural, exfoliant. Produse cosmetice 100% naturale.


Produse cosmetice 100% naturale. Sapun natural, exfoliant, parfum solid, creme pentru ingrijirea tenului si corpului -
apasati aici

Pagini

luni, 26 aprilie 2010

Castravetii


Sunt folositi des in produsele de ingrijire, pretiosi ca si compozitie, dar care starnesc indoieli pentru ca nu au un nume flamboiant sau o denumire nascocita de marketing.
Castravetele (Cucumis Sativus) compus din 96% apa contine o cantitate impresionanta de potasiu, de fier, de siliciu, de magneziu, de fosfor, vitamina C, vitaminei A si vitaminele din complexul B.
Pentru ingrijirea corpului castravetele este folosit mai ales pentru efectul sau racoritor si usor astringent.

Retete usoare de facut acasa:

Lotiune tonica racoritoare
pentru fata si corp
Se foloseste dupa baie, sau dupa curatarea fetei si ajuta la inchiderea porilor. Este racoritoare si perfecta pentru zilele calduroase.

1/2 castravete cu coaja, maruntit
5 linguri apa distilata (sau apa fiarta si racita)
1 lingurita frunze de menta proaspata

Toate ingredientele se amesteca in blender. Potriviti consistenta dupa plac adaugand mai putina sau mai multa apa distilata.
Amestecul se trece printr-o bucata de tifon curat (sau filtru de cafea), pentru a separa bucatile solide. Lotiunea tonica se toarna intr-o sticluta cu spray si se pastreaza in frigider maxim 4 zile.

Masca de castraveti, calmanta
pentru fata si corp
Potrivita pentru pielea expusa la soare sau arsuri solare

1/4 cana apa fiarta
2 pliculete (doua lingurite rase) ceai de musetel
1 castravete cu coaja, maruntit
1/4 gel Aloe Vera

Turnati apa fiarta peste pliculetele de ceai si lasati sa se infuzeze. Dupa ce ceaiul s-a mai racit un pic, se amesteca in blender impreuna cu castravetele si gelul de Aloe Vera.
Aplicati masca pe fata sau zonele arse de soare si lasati sa actioneze 20-30 min, dupa care clatiti cu apa si aplicati o crema hidratanta.

Nota: Ar fi ideal sa aveti un blender special pentru tratamentele cosmetice, pe care sa-l dezinfectati cu un servetel inmuiat in spirt inainte de utilizare.
In multe cazuri functioneaza bine si un mojar dragut din ceramica, si neaparat dezinfectat inainte de utilizare.

duminică, 25 aprilie 2010

Clientii mei minunati

Sursa foto

Ma bucur de fiecare data cand clientii revin sa comande produsele mele, sunt fericita cand imi scriu mesaje de apreciere si de aceea m-am bucurat tare mult cand o minunata si fidela clienta Reverto a scris despre produsele mele pe blogul ei Netaddicted. Pe blog impartaseste despre lucrurile care ii plac, noutati, dar mai ales promoveaza oamenii talentati din Romania si o apreciez pentru asta.

Ce bine e sa incepi asa o saptamana de munca !