Sapun natural, parfum solid natural, exfoliant. Produse cosmetice 100% naturale.


Produse cosmetice 100% naturale. Sapun natural, exfoliant, parfum solid, creme pentru ingrijirea tenului si corpului -
apasati aici

Pagini

marți, 18 octombrie 2011

Reverto si Farmacia Beratco TimisoaraIn urma solicitarilor clientilor de a gasi produsele noastre in mai multe locatii, ne bucuram sa anuntam o noua colaborare cu Farmacia Beratco din Timisoara.

Clientii nostri din Timisoara vor putea gasi produsele Reverto, incepand cu aceasta saptamana, la adresa str. Holdelor nr 19, zona Calea Lipovei.

6 comentarii:

 1. ce discrepanta de look, atmosfera, calitate, consistenta, aroma, de personalitate, de tot ce vrei intre raftul reverto.. si cel de jos.. si de sus :)

  RăspundețiȘtergere
 2. felicitari din suflet! in sfarsit sapunuri de calitate macar intr-o farmacie. Ma uitam la un momentdat la Galador care a inceput sa bage ulei sintetic in sapun!

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumim mult! Din pacate acum in unele farmacii sunt tot mai multe produse care nu ar trebui sa fie acolo. Sa speram ca in timp clientii vor invata sa aleaga produsele bune astfel influentand decizia de comercializare a acestora.

  RăspundețiȘtergere
 4. Tot d-nul Beratco conduce farmacia?Mi-a fost sef odata!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce coincidenta :) Nu se mai ocupa d-nul Beratco de aceasta farmacie, insa a ramas in familie, acum o conduce fiica dumnealui.

  RăspundețiȘtergere