Sapun natural, parfum solid natural, exfoliant. Produse cosmetice 100% naturale.


Produse cosmetice 100% naturale. Sapun natural, exfoliant, parfum solid, creme pentru ingrijirea tenului si corpului -
apasati aici

Pagini

miercuri, 26 octombrie 2011

Produse cosmetice pentru mamici si bebelusi


Ne bucuram sa anuntam lansarea noii game de produse pentru mamici si bebelusi, testata dermatologic si recomandata de Profesorul si Dr. med. specialist in dermatologie Solovan Caius.

Pentru ca sunt mama, stiu ca mamele sunt foarte atente in alegerea produselor pentru bebelusii lor.
Am formulat aceasta gama analizand nevoile bebelusului meu, am asteptat sa suplimentam stocul ca materia prima mult asteptata - plantele pe care le consideram cele mai potrivite, si anume din flora Carpatilor, am solicitat ajutorul dermatologilor si chiar mai mult am obtinut recomandarea Dr. med. Solovan Caius.
Produsele pentru mamici si bebelusi sunt 100% naturale, formulate cu unt shea, ulei de macese (Rosa Moschata), catina, galbenele si sunatoare.

Si pentru ca ne dorim sa impartasiti cu noi aceasta bucurie, am decis ca in perioada 26 octombrie - 2 noiembrie sa oferim livrare gratuita pentru cumparaturi in valoare de peste 100 lei.

4 comentarii:

  1. de cand le astept!!! si bebelusul meu e, de amu, bibiloi.. deci habar n-am daca mai sta la masaj.. dar om trai si om incerca :) !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) da, si la noi bebelusa e deja bibiloi. La masaj nu prea sta, dar cremele sunt folosite pt fundulet, mai ales iarna cand poarta multe haine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant. Ma bucur ca v-am gasit. Ramane sa ma hotarasc asupra produselor si sa fac o prima comanda.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim! Va asteptam cu drag in magazin.

    RăspundețiȘtergere