Sapun natural, parfum solid natural, exfoliant. Produse cosmetice 100% naturale.


Produse cosmetice 100% naturale. Sapun natural, exfoliant, parfum solid, creme pentru ingrijirea tenului si corpului -
apasati aici

Pagini

joi, 23 iunie 2011

Noul site Reverto


Ne bucuram, incepand cu aceasta saptamana, de un nou site.
Noutatea tine atat de design, care s-a dorit a fi o extindere a ceea ce reprezinta produsele noastre - naturalete, prospetime si relaxare, cat si de functionalitate.

Pentru ca Atelierul nostru este unul al aromelor naturale, pe noul site veti gasi o sectiune de cautare a produselor in functie de uleiurile esentiale folosite: florale, plante aromatice, gurmande, fara aroma (produse care nu contin uleiuri esentiale pentru a fi mai bine tolerate de cei cu sensibilitate la arome).

Acum clientii vor avea posibilitatea sa se inregistreze pe site-ul nostru cu un cont client. Acest lucru ne va ajuta sa recompensam periodic clientii  nostri fideli cu oferte si promotii exclusive.
Clientii cu un cont client pe site-ul nostru isi vor putea urmari comenzile precum si comanda aceleasi produse dintr-o comanda mai veche prin intermediul unui singur buton.

Pentru ca ne plac optiunile, comenzile se pot finaliza creandu-va un cont client inregistrat pe site-ul nostru, dar si ca vizitator fara a va inregistra pe site.

Acum veti putea cauta in site produsul dorit - Cautare pe site. Sistemul de cautare filtreaza atat dupa denumirea produsului, cat si dupa un ingredient din compozitie sau un cuvant din descriere.

Pentru a va tine la curent cu noutatile si ofertele noastre acum va puteti abona la Newsletter-ul Reverto.

Va asteptam sa ne vizitati pe Reverto.ro!

2 comentarii:

  1. felicitari pentru noua casa - sa fie de bun augur! ..si abia astept sa vad ce (mai) cuprinde sectiunea pentru mame si bebelusi... (asta inseamna, se-ntelege, ca balsamul pentru bebelusi m-a dat pe spate:) )
    inca o data, felicitarile mele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci mult, Gratiela!
    Mai lucram putin la noua sectiune, insa ma bucur ca ti-a placut balsamul pentru bebelusi :)

    RăspundețiȘtergere